Termeni si conditii

Prezentul magazin online virtual airsoft-technics.ro cuprinde orice fel de informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri, reclame), care constituie continutul magazinului virtual airsoft-technics.ro, proprietatea firmei Airsoft Technics S.R.L. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de catre dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si airsoft-technics.ro se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de email office@airsoft-technics.ro

Ulterior prelucrarii comenzii de catre airsoft-technics.ro, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicior incorecte, va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea „ Acte normative ”.

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.


Definitii ale prezentului document

airsoft-technics.ro accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga, astfel, sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul www.airsoft-technics.ro.

VANZATOR: Airsoft Technics S.R.L. cu sediul in Judetul Satu Mare, Oras Satu Mare, Bulevardul Octavian Goga, Bl.8, Ap.12, denumita in continuare www.airsoft-technics.ro.

CUMPARATOR: orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul virtual www.airsoft-technics.ro si care a acceptat termenii și conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL VIRTUAL: pagini web apartinand Airsoft Technics S.R.L. care se afla la adresa www.airsoft-technics.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre airsoft-technics.ro.

Paginile web includ informatii sub forma de text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme ce compun site-ul airsoft-technics.ro.

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului virtual airsoft-technics.ro.

COMANDA ONLINE: comunicare virtuala dintre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa, vanzătorul le poate comanda la furnizor, in urma solicitarii clientului in magazin, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 ore – 5 zile.

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului virtual www.airsoft-technics.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti airsoft-technics.ro.

CLIENT NOU: client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul virtual airsoft-technics.ro pentru prima data si care necesita o validare telefonica a datelor de identificare din partea acestuia efectuata de catre operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre airsoft-technics.ro.

LIVRAREA PRODUSELOR: se va face doar dupa confirmarea telefonica a acestora de catre unul din consultantii nostrii de vanzari.

Ne rezervam dreputl de a nu expedia colete clientilor care nu au ridicat coletele de la o comanda anterioara sau in mod repetat.

Deasemenea ne rezervam dreplul de a cere plata transportului sau plata integrala a comenzii in avans clientilor neseriosi care au avut antecedente in care nu au ridicat coletele.

In cazul in care nu ridicati coletele firma de curierat ne obliga sa platim transortul coletului dvs. dus si intors.


Obligatiile vanzatorului

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale, pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online.

Continutul publicat in magazinul virtual airsoft-technics.ro are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de airsoft-technics.ro ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

www.airsoft-technics.ro este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului virtual, designului, functionalitatilor site-ului, imagini si specificatiile produselor.

Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori, iar airsoft-technics.ro ofera suportul necesar pentru afisarea lor.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit, ne alocam dreptul de a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

La solicitarea si cu acordul consumatorului, airsoft-technics.ro poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Continutul blogurilor de pe www.airsoft-technics.ro are caracter informativ, poate sa contina erori sau informatii neactualizate. Pentru informatii mai exacte puteti contacta direct producatorul produselor sau pentru cele mai recente modificari, actualizari si informatii despre legislatia airsoft (legea armelor si munitiilor) va rugam sa consultati legislatia aflata in vigoare la momentul informarii dvs.


Varsta minima

Comercializarea armelor de airsoft si a tuturor produselor care pot lansa proiectile din plastic, este permisa doar catre persoanele majore peste 18 ani. Nu ne asumam raspunderea pentru persoanele minore care au achizitionat replici de airsoft declarand in mod fals ca sunt majore. Utilizarea de catre persoanele minore a replicilor de airsoft pot rezulta in sanctiuni in partea fortelor de ordine publica.


Facturi si alte documente de insotire ale coletului

Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate de cumparator o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul/produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.


Acceptarea bunurilor

La prezentarea de către firma de curierat a coletului, va rugam sa semnati de primire si sa achitati contravaloarea acestuia. Ulterior, puteti desigila coletul si verifica produsul.

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile produselor specificate in comanda. In acest caz Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile calendaristice de la achizitionarea acestora. Va rugam sa accesati conditiile generale de retur.


Transferul de proprietate

In cazul platii prin OP (ordin de plata), Internet Banking, Mobile Banking sau card, cumparatorul va intra in proprietatea marfii dupa confirmarea platii.

In cazul livrarii bunurilor prin curier, cu plata ramburs, cumparatorul va intra in proprietatea mărfii si va avea dreptul sa deschida coletul dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii.


Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face prin firma de curierat rapid ” FAN COURIER ” sau prin ” CARGUS ” / ” SAME DAY ” in cazul in care adresa destinatarului nu este in aria de acoperire al curierului FAN COURIER.

Coletele vor fi expediate doar dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre unul din consultantii nostrii de vanzari.

Va recomandam sa urmaritii atent telefonul inregistrat in comanda si sa va asigurati ca este cineva disponibil sa ridice coletul. Curierii incearca livrarea pachetului 3 zile la rand sunand pe numarul indicat de dvs. si mergand la adresa notata. In cazul in care livrarea nu este finalizata, coletul se intoarce in sediul curierului pentru alte 3 zile, dupa care este trimis inapoi la noi.

Ne rezervam dreptul de a nu expedia comenzile clientilor care nu au ridicat coletele de la o comanda anterioara sau in mod repetat.

Deasemenea ne rezervam dreptul de a cere plata transportului sau plata integrala a comenzii in avans clientilor neseriosi care au avut antecedente in care nu au ridicat coletele.

In cazul in care nu ridicati coletele firma de curierat ne obliga sa platim transortul coletului dvs. dus si intors.


Dreptul de proprietate intelectuala

Insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si denumirii) sunt proprietatea airsoft-technics.ro si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Utilizatorul nu va copia, distribui, prelua, publica in scop comercial nicio informatie continuta de magazinul virtual airsoft-technics.ro, fara acordul prealabil scris al titularului site-ului.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.


Recenzii pentru produsele achizitionate

CUPON DE REDUCERE 5% pentru acordarea de recenzii la produsele achizitionate.

Pentru a imbunatati gama de produse si serviciile noastre, dupa ce plasati si finalizati comanda la un interval de aproximativ 5 zile veti primi un email automat in vederea solicitarii de recenzii pentru produsul sau produsele cumparate. Recenzia se va face prin intermediul email-ului dand click pe butonul ” Ofera o recenzie ” dupa care veti fi directionati pe o pagina unde se vor afla produsele din comanda dvs., aici puteti acorda un rating fiecarul produs in pare si deasemenea puteti lasa si un comentariu.

Nu este obligatoriu sa acordati recenzii (daca nu vreti) dar daca o faceti veti primi ca si recompensa pentru timpul acordat un ” CUPON DE REDUCERE 5% ” pentru urmatoarea dvs. comanda (reducerea nu este valabila pentru produsele aflate deja in promotie).

Dupa ce lasati recenia sau recenziile o sa primiti automat un email cu un cod de cupon, utilizati acest cod la urmatoarea dvs. comanda introducandu-l in campul ” CUPON ” si obtineti o reducerea pentru produsele din cos.

Mai pe scurt, dvs. oferiti recenzii pentru produsele achizitionate iar noi va recompensam cu discounturi !


Newsletter

Site-ul nostru ofera clientilor posibilitatea de informare prin email de tip newsletter. Acest newsletter este un buletin informativ despre serviciile si produsele sau evenimentele organizate de magazinul nostru prin trimiterea unui email. Abonarea la acest buletin informativ se realizeaza folosind campul de abonare prin introducerea email-ului personal. Pentru dezabonare este suficient sa ne scrii despre acest aspect cu ajutorul formularului de contact.


Cookies

Airsoft Technics foloseste diverse tehnologii (module de tip cookie) pentru a colecta, stoca si prelucra informatii atunci cand accesezi acest site. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet. Tehnologia este non invaziva si este folosita de majoritatea website-urilor existente. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul acordul asupra folosirii cookie-urilor.


Forta majora

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.


Litigii, Legea aplicabila

Pentru orice conflict aparut intre Airsoft Technics S.R.L. si clientii sai, se va cauta o rezolvare amiabila care sa impace ambele parti.

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana.

Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente in raza careia se afla Airsoft Technics S.R.L..