Garantia produselor

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are urmatoarele obligatii: sa respecte conditiile enumerate mai jos si sa foloseasca produsul conform instructiunilor de utilizare; sa pastreze cu grija prezentul certificat de garantie; sa pastreze factura de achizitie; sa nu efectueze schimbari/upgradeuri in interiorul carcasei de gearbox.

Va rugam sa cititi si sa urmati cu atentie CONDITIILE DE GARANTIE. Producatorul si vanzatorul sunt exonerati de obligatiile lor privind acordarea garantiei in cazul in care nu se respecta conditiile de garantie. In cazul in care defectiunea constatata face obiectul garantiei, solutionarea acesteia se va realiza intr-o perioada rezonabila de timp ce nu poate depasi 15 zile calendaristice.

Semnalarea eventualelor defecte produse la transport se va face de indata ce intrati in posesia produsului, in termen de maxim 24 ore, fie telefonic la numarul de telefon 0756.676.680, fie prin Email la adresa office@airsoft-technics.ro

* Toate replicile cu functionare electrica comercializate de Airsoft Technics S.R.L. sunt testate cu cronograf, iar rezultatele testului sunt trecute pe certificatul de garantie. Replicile cu functionare pe Spring (manuale), Gaz și CO2 sunt verificate doar din punct de vedere al funcționarii mecanice, nu sunt incarcate si testate la cronograf. Daca totusi un produs achizitionat este nefunctional la primire, si acest lucru este semnalat intr-un termen de maxim 24 de ore, atunci Airsoft Technics S.R.L. se angajeaza sa suporte toate costurile de transport pentru inlocuirea produsului (sau returnarea banilor in cazul in care produsul nu mai este disponibil), dupa acest termen de 24 de ore produsul se supune conditiilor normale de garantie. Rezultatele testelor noastre pot sa difere putin fata de testele dvs. In functie de temperatura ambientala, tipul si modelul cronografului (exista mici diferente chiar si intre doua cronografe identice), calitatea si greutatea bilelor utilizate la testare.

Conditii de Garantie

Prezentul certificat atesta calitatea produsului livrat si conformitatea acestuia cu standardele internationale corespunzatoare clasei in care se incadreaza. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Garantia se acorda in conformitate cu legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Garantia legala pentru durata medie de utilizare a produsulor se gaseste in tabelul de mai jos:

Categorii produseTip produsGarantie subansambluPerioada de garantie
Replici arme airsoftSpring (manuale cu functionare pe arc)6 Luni
Pe gaz tip CO2 si Green GasSupapa de emisie – 30 Zile6 Luni
Supapa de admisie – 30 Zile
Incarcator bile – 30 Zile
Electrice tip AEG si AEPIncarcator bile – 06 Luni
Acumulatoare si bateriiAcumulatoare LiPo, LiIon, LiFe, NiMh, NiCd si Baterii alcaline, etc.0
Incarcatoare acumulatoareIncarcatoare acumulatoare tip Alimentator0
Incarcatoare acumulatoare tip Smart Charger6 Luni
Dispozitive opticeLunete, Magnifier12 Luni
Red Dot, Punctatoare laser si Lanterne6 Luni
Echipamente si accesoriiVeste tactice, Hamuri tactice, Curele, Buzunare, Bocanci, etc.30 Zile
Incarcatoare de bile replici, BB Loadere, Ochelari, Tinte, etc.0
Sisteme ElectroniceMosfet, ETU, Senzori Optici, Protectii, etc.12 Luni
ConsumabileBile, CO2, Green Gas, Ulei siliconic, Vaseline, etc.0

Toate replicile cu functionare electrica comercializate de Airsoft Technics S.R.L. sunt testate cu cronograf, iar rezultatele testului sunt trecute pe certificatul de garantie. Replicile cu functionare pe Spring (manuale), Gaz și CO2 sunt verificate doar din punct de vedere al funcționarii mecanice, nu sunt incarcate si testate la cronograf. Daca totusi, un produs achizitionat este nefunctional la primire, si acest lucru este semnalat intr-un termen de 24 de ore, Airsoft Technics S.R.L. se angajeaza sa suporte toate costurile de transport pentru inlocuirea produsului (sau returnarea banilor in cazul in care produsul nu mai este disponibil), dupa acest termen de 24 de ore produsul se supune conditiilor normale de garantie.

1. In cazul replicilor airsoft cu functionare electrica garantia acopera exclusiv gearboxul si componentele interioare ale acesteia, inclusiv motorul electric. Ruperea sigiliului sau deschiderea carcasei de gearbox atrage dupa sine pierderea garantiei. Producatorul si vanzatorul sunt exonerati de obligatiile lor privind garantia si costurile de reparatie in urmatoarele conditii: defectarea s-a produs din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare sau ignorarea specificatiilor tehnice; defectarea s-a produs in urma folosirii unor subansamble, componente sau consumabile neavizate de producator; produsul sau piesa prezinta deteriorari mecanice (ruperi, fisurari, etc); defectarea s-a produs din cauza uzurii mecanice; contacte arse dincauza utilizarii excesive; eliminarea sigurantei de catre beneficiar daca produsul a fost dotat din fabrica cu una; in cazul schimbarii tipului de tir din foc automat in foc semiautomat la replicile automate in timp ce s-a tinut degetul apasat pe tragaci; utilizarea bilelor din metal, sticla sau a bilelor folosite, murdare sau deformate. Nu intra in garantie reperele consumabile cum ar fi: baterii, acumulatorare, incarcatoare de tensiune, camera si garnitura Hop-Up, incarcator bile. Prezentul produs are in componenta subansamble electronice si/sau mecanice care necesita o manipulare atenta pentru a evita socurile, umezeala, sau patrunderea de lichide in interiorul acestuia. Temperatura ambientala de functionare trebuie sa se incadreze intre 7 – 35°C. La temperaturi mai mici de 7°C piesele interne a replicii devin casante, creste uzura si se produce condens in interiorul gearboxului si motorului. La temperaturi de peste 35°C piesele interne ale replicii se supraincalzesc astfel scade eficienta iar piesele electronice neavand racire adecvata se pot supraincalzi (la replicile dotate cu componente electronice cum ar fi diferite sisteme de Mosfet).

2. In cazul replicilor airsoft cu functionare pe gaz garantia nu acopera urmatoarele piese/componente: partea superioara a incarcatorului (Feeding Lip), garnitura Hop-Up. Producatorul si vanzatorul sunt exonerati de obligatiile lor privind garantia si costurile de reparatie in urmatoarele conditii: defectarea s-a produs din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare sau ignorarea specificatiilor tehnice; defectarea s-a produs in urma folosirii unor subansamble, componente sau consumabile neavizate de producator; produsul sau piesa prezinta deteriorari mecanice (ruperi, fisurari, etc); defectarea s-a produs din cauza uzurii mecanice; lipsa mentenantei produsului, deteriorari cauzate de asamblare incorecta; utilizarea bilelor din metal, sticla sau a bilelor folosite, murdare, deformate. Nu intra in garantie reperele consumabile cum ar fi: baterii, acumulatorarele, incarcatoare de tensiune, camera si garnitura Hop-Up, incarcator bile.

3. In cazul replicilor airsoft cu functionare manuala Spring garantia nu acopera urmatoarele piese/componente: camera si garnitura Hop-Up, teava interna. Producatorul si vanzatorul sunt exonerati de obligatiile lor privind garantia si costurile de reparatie in urmatoarele conditii: defectarea s-a produs din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare sau ignorarea specificatiilor tehnice; defectarea s-a produs in urma folosirii unor subansamble, componente sau consumabile neavizate de producator; produsul sau piesa prezinta deteriorari mecanice (ruperi, fisurari, etc); defectarea s-a produs din cauza uzurii mecanice; lipsa mentenantei produsului, deteriorari cauzate de asamblare incorecta, utilizarea bilelor din metal, sticla sau a bilelor folosite, murdare, deformate. Nu intra in garantie reperele consumabile cum ar fi: teava inerna, camera si garnitura Hop-Up, incarcator bile.

4. In cazul sistemelor electronice de tip Mosfet, ETU, Senzori Optici, Protectii, etc, garantia se aplica doar daca se monteaza in serviceul nostru Airsoft Technics. Nu se asigura garantie pentru montarea in afara service-ului Airsoft Technics.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are urmatoarele obligatii: sa respecte conditiile enumerate mai sus si sa foloseasca produsul conform instructiunilor de utilizare; sa pastreze cu grija prezentul certificat de garantie; sa pastreze facture de achizitie; sa nu efectueze schimbari/upgradeuri in interiorul carcasei de gearbox.

5. In cazul incarcatoarelor de acumulatoare tip Smart Charger garantia se pierde daca conectati incorect bateriile; din cauza fluctuatiilor de tensiune; patrunderea de lichide/condens in interiorul acestuia; suprasolicitarea prin incarcarea a mai multor acumulatoare fara pauza intre incarcari, lucru ce duce la supraincalzirea incarcatorului.

6. In cazul dispozitivelor optice garantia se pierde daca acestea prezinta defecte mecanice; fisuri; rupturi; coroziuni din cauza condensului/lichidelor sau baterii scurse.

Atentie !

Nu suntem raspunzatori de eventualele incompatibilitati intre subansamblele comercializate de firma noastra si produsele comercializate de alte firme, sau probleme de incompatibilitati intre diferite branduri de piese, replici, accesorii, etc; de instalarea necorespunzatoare a acestora.

Costurile de transport in caz de garantie

Transportul produselor trimise in garantie se face pe cheltuiala clientului. Transportul produselor trimise din garantie inapoi beneficiarului se face pe cheltuiala vanzatorului. Transportul produselor se va face exclusiv prin firma FAN COURIER. Produsele returnate prin posta, alte firme de curierat sau care contin ramburs, alte costuri, NU vor fi acceptate de catre Airsoft Technics S.R.L..

Important !

Daca in urma verificarii se constata defecțiuni care nu sunt acoperite de garantia produsului, cheltuielile de transport vor fi suportate in intregime de client precum si valoarea totala a pieselor, consumabilelor folosite pentru repararea produsului defectat.

Solicitare retur (RMA produse)

Solicitarea de retur se face prin completarea formularului RMA de pe siteul nostru airsoft-technics.ro (Politica de returnare), in urma careia veti primi un numar de retur – numar RMA. In lipsa numarului RMA produsele returnate pentru reparație nu vor fi procesate. Pentru acordarea garantiei este obligatorie prezentarea certificatului de garantie, copie a facturii de achizitie, ambalajul original si accesoriile originale, altfel vanzatorul este exonerat de obligatiile privind garantia. Produsele marcate cu numar serial trebuie sa coincida cu seria produsului inscrisa pe certificatul de garantie. Verificati corectitudinea certificatului de garantie la receptionarea produselor.

*** Prin plasarea comenzii dvs. pe siteul nostru consemnati ca sunteti deacord cu toate conditiile de garantie prezentate in acest document. ***