Politica de returnare

1. Returnarea produselor

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului prin completarea formularului RMA.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comercializate online si livrate prin curier. 

Observatie: Daca ati beneficiat de transport gratuit iar produsele au fost returnate, la returnarea contravalorii produselor se va retine suma transportului.

a) – Aspecte esentiale pentru acordarea dreptului de returnare a produselor:

 • Contravaloarea transportului produselor va fi suportat de catre cumparator.
 • Produsele trebuie sa se afle in perfecta stare, fara urme de utilizare si / sau uzura.
 • Produsele pot fi returnate doar in ambalajul original, fara ca acesta sa fie deteriorat in nici un fel. Cu toate accesoriile si protectiile originale.
 • Produsele sigilate trebuiesc inapoiate fara ca sigiliul sa fie alterat, fara semne de utilizare si / sau uzura.
 • Cheltuielile de transport pentru retur vor fi suportate de firma noastra in cazul in care produsul sau produsele primite sunt defecte si acest aspect este semnalat pe email la adresa office@airsoft-technics.ro in termen de maxim 24 de ore de la receptia coletului. 

!!! Nerespectarea oricarui aspect mentionat mai sus duce la anularea dreptului de returnare a produselor.

Rambursarea sumelor de bani se va realiza in maxim 20 de zile calendaristice de la data returnarii produsului.

b) – Produsele fara drept de returnare:

 • Produsele achizitionate de persoane juridice.
 • Produsele aduse in baza unei comenzi speciale pentru care a fost solicitat un avans de minim 30%.
 • Produsele consumabile.

Solicitarea de retur se face prin completarea formularului RMA de mai jos (autorizatie pentru returnare), in urma caruia ve-ti primi un numar de retur – numar RMA. In lipsa numarului RMA produsele returnate nu vor putea fi procesate.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e..

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, lovituri, ciobituri, socuri, modificari sau consumabile desigilate (pungi de bile, gaz, ulei siliconic, acumulatori, gume hop-up, etc.)  

c) – Instructiuni de ambalare:

 • Includeti toate accesoriile originale ale produsului.
 • Notati numarul de RMA pe colet intr-un loc vizibil.

d) – Important:

 • Ambalati cutiile produselor in materiale de ambalare (folie sau hartie).
 • Nu lipiti cu banda adeziva si nu aplicati inscriptii pe cutiile sau ambalajele originale ale produselor.

Atentie !

Produsele trebuie returnate prin curierat rapid fara ramburs sau alte costuri. Produsele returnate prin posta sau care contin ramburs sau alte costuri, NU vor fi acceptate.


2. Costurile de transport pentru returnarea produselor

Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de catre cumparator.

Cheltuielile de transport pentru retur vor fi suportate de firma noastra in cazul in care produsul sau produsele primite sunt defecte si acest aspect este semnalat pe email la adresa office@airsoft-technics.ro in termen de maxim 24 de ore de la receptia coletului. 

Produsele vor fi returnate de catre cumparator prin firma de curierat “FAN COURIER” sau oricare alta firma de curierat rapid, la adresa: Judet Satu Mare, Oras Satu Mare, Str. Magnoliei, Nr. 29, Telefon: 0756.676.680. Firma noastra nu trimite curierul pentru a ridica coletul.

Atentie !

Produsele trebuie returnate prin curierat rapid fara ramburs sau alte costuri. Produsele returnate prin posta sau care contin ramburs sau alte costuri, NU vor fi acceptate.


3. Rambursarea contravalorii produselor

Rambursarea contravalorii produsului sau produselor se va face in cel mult 20 de zile calendaristice de la receptionarea returului

Daca ati beneficiat de transport gratuit iar produsele au fost returnate, la returnarea contravalorii produselor se va retine suma transportului.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea acestuia in stadiul initial (daca acest lucru este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand (la mana a doua). Deasemenea la optiunea clientului ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Vezi politica de confidențialitate

Imagine CAPTCHA

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.