Copyright drepturi de autor

Cititi cu atentie acest document inainte de a copia sau a prelua orice continut de pe acest site web !!!

 

1. Proprietarul si Operatorul acestui Site Web

Acest domeniu si site web “ airsoft-technics.ro ” apartine firmei AIRSOFT TECHNICS S.R.L. care are urmatoarele date comerciale:

Firma: AIRSOFT TECHNICS S.R.L.

Reg. Com.: J30/1249/04.12.2019

CUI: RO 41986486

Sediu social: Jud. Satu Mare, Loc. Satu Mare, BD. Octavian Goga, Bl.8, Ap.12

Punct de lucru / Depozit: Jud. Satu Mare, Loc. Satu Mare, Str. Magnoliei, Nr.29

Banca: Banca Transilvania

Cont Bancar: RO66BTRLRONCRT0532640601

 

2. Scopul acestui document

Acest document a fost creat din cauza problemelor de copiere integrala si partiala a continulului site-ului web “ airsoft-technics.ro ” aparute in timp.

Prin intermediul acestui document instiintam si atentionam operatorii economici care detin un site web sau orice fel de platforma web si toti utilizatorii inregistrati si neinregistrati despre riscurile la care se expun daca copiaza continut integral sau partial de pe acest site web fara acordul nostru in scris in prealabil.

 

3. Copyrightul si Drepturile de Autor

Intregul continut al site-ului “ airsoft-technics.ro “ cum ar fi insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt de exemplu: numele site-ului si domeniului), imagini, texte, descrieri meta, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mail-uri, scripturi, programe si alte date sunt proprietatea www.airsoft-technics.ro si respectiv a firmei care detine acest site AIRSOFT TECHNICS S.R.L. si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala.

Folosirea fara acordul AIRSOFT TECHNICS S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste si se sanctioneaza conform legislatiei in vigoare.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

 

4. Cum identificam continutul copiat de la noi

Verificam periodic mediul online pentru a identifica site-uri web care au preluat continutul integral sau partial al site-ului nostru “ airsoft-technics.ro ”.

Sesizari din partea clientilor sau utilizatorilor site-ului nostru.

 

5. Cum actionam cand gasim continut copiat de pe site-ul nostru

In momentul in care gasim continut copiat de la noi pe alte site-uri fara acordul nostru in prealabil verificam intreg site-ul si comparam continutul cu mare atentie.

Daca continutul verificat de noi este identic integral 100% sau partial minim 50% (aici ne referim ca este copiat la virgula cuvant cu cuvant) documentam site-ul in cauza pentru a avea dovezi pentru actiunile legale pe care o sa le luam impotriva celui care a copiat continutul.

In prima faza contactam telefonic si prin e-mail detinatorul site-ului web, administratorul sau proprietarul firmei in vederea solutionarii problemelor pe cale amiabila.

Daca nu putem sa ne intelegem pe cale amiabila sau nu putem sa luam legatura cu detinatorul site-ului web, administratorul sau proprietarul firmei in termen de maxim 48 de ore o sa luam masuri legale conform legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) impotriva dvs.

Facem un raport DMCA la GOOGLE pentru a raporta site-ul in cauza, dupa care in functie de gravitatea faptei si de cat de mult ne-a afectat atat in mediul online cat si din punct de vedere a vanzarilor o sa actionam in instanta firma sau persoana in cauza.

 

6. Despre continutul de pe acest site

Continutul de pe acest site provine de la furnizorii nostrii si din creatia noastra astfel:

a) Continutul preluat de la furnizorii nostrii

Furnizorii nostrii ne asigura continutul pentru produsele comercializate de ei in alte limbi si nu in limba Romana.

Continuturile de tip text sunt fie create integral sau partial de noi fie sunt traduse, reformulate si adaptate de noi in stilul nostru de a prezenta produsul sau produsele. Acest lucru inseamna ca in cazul in care traduceti un text de la furnizorii nostii in Google Translate nu o sa fie identic cu textele noastre (inevitabil ca o sa fie portiuni mici de text identice deoarece vorbim de acelas produs si acest lucru nu reprezinta o problema si nu se poate evita 100%).

Deasemenea adaugam si eliminam continut fata de cel furnizat de furnizorii nostrii.

Continuturile de tip imagini si poze sunt furnizate de furnizorii nostii fie sunt create integral sau partial de noi. Toate imaginile si pozele sunt prelucrate de noi in diferite moduri cum ar fi: redimensionarea lor pentru a fi adaptate perfect pentru site-ul nostru, sunt comprimate, contin diferite elemente vizuale adaugate sau extrase, contin watermark-ul nostru exceptie fac cele care sunt utilizate in cadrul descrierii produsului.

b) Continutul propriu creat de noi

In cazul in care furnizorii nostrii nu ne pot asigura o descriere sau imagini / poze la anumite produse, atunci descrierile de tip text si pozele produselor sunt realizate intergral de noi.

Lucram in permanenta, investim timp si bani pentru a asigura utilizatorilor si clientilor nostrii cea mai buna experienta.